'Als we de aarde kunnen opwarmen, dan kunnen we haar ook weer afkoelen!'

Wij bij IZY Bottles zijn continue op zoek naar partners die, net als wij, elke dag hun steentje bijdragen in het tegengaan van de opwarming van de aarde. En met SUPER veel trots kunnen wij jullie mededelen dat wij weer een partner rijker zijn in het behalen van onze gezamenlijke doelen! JustDiggit, samen gaan we de strijd aan!

Wij hebben samen met JustDiggit de handen in een geslagen in het maken van een IZY Bottles x JustDiggit collectie! Deze collectie bestaat uit 4 te gekke IZY thermosflessen welke gepersonaliseerd zijn met het JustDiggit logo. Zo ziet iedereen elke dag dat jij JustDiggit support, want het beste nieuws moet nog komen; 100% van de winst gaat naar JustDiggit

Naast dat jij nu dus met een mega leuke IZY Bottles x JustDiggit fles kan lopen, support je ook nog eens de volgende projecten van JustDiggit;

1. Re-grow trees in Tanzania, Dodoma; dit project helpt met het vergroenen van het landschap en het verbeteren van de productiviteit. Hiermee worden 300 communities geholpen met in totaal wel 194.000 huishoudens!

2. Het terugbrengen van grassen in Kenia, Olgulului; Door het graven van bunds, het opzetten en managen van olipololi's en graszaadbanken, en de communities te leren over vee, herstellen en vergroenen ze de over-begraasde en geërodeerde Maasai landschappen.

3. Water-bunds graven in Kenia, Kuku; Door meer dan 78.400 halvemaanvormige water-bunds te graven, heeft Justdiggit de vegetatie in dit gedegradeerde gebied doen terugkeren, zodat de grond weer bruikbaar is voor de Maasai.

4. Behoud van Wildlife in Kenia, Amboseli; JustDiggit heeft al meer dan 1250 hectaren (and still growing) gras- en bosland vergroend in het Amboseli National Park. Dit is het park met één van de grootste olifanten populaties in Kenia en JustDiggit zorgt er voor dat al de dieren hier een prettige leefomgeving hebben.

 

Hoe kan jij deze projecten supporten?

Het is eigenlijk super eenvoudig! Wanneer je een IZY Bottles x JustDiggit thermosfles aanschaft (hier te vinden), doneren wij 100% van deze winst naar JustDiggit. Zodra jij je thermosfles binnen hebt, kan je de fles aan iedereen om je heen laten zien en kan je er een foto van op social media zetten! Zo weet niet alleen iedereen dat jij JustDiggit steunt, maar maak je ze ook bewust dat zij JustDiggit ook kunnen steunen! So, spread the word!