Gratis verzending vanaf €35,- | Wegens enorme drukte bij DPD kan het 1 dag langer duren

Co-brand je IZY Bottles

Bij IZY geloven we dat iedereen meer water zou moeten drinken. En om dat te bereiken, moeten we bereikbaar zijn voor iedereen. Dat is precies de reden dat wij ervoor kiezen om onze thermosflessen tegen de beste prijs aan te bieden in de markt, met de beste kwaliteit. In onze ogen, is dat de enige manier om iedereen meer water te laten drinken op onze manier; namelijk op een duurzame wijze.

Waar kunt u uit kiezen?

1

Bij optie 1 kunt u elk gewenste logo door ons op de fles laten drukken (full-color) of graveren. Uw logo komt op de tegenovergestelde zijde van het IZY logo.

2

Bij optie 2 kunt u elk gewenste logo door ons op de fles laten drukken (full-color) of graveren. Uw logo komt op de tegenovergestelde zijde van het IZY logo. Daarnaast kunnen wij unieke namen onder het logo graveren. 

3

Optie 3 is compleet custom. Hierin kunt u letterlijk al uw wensen aan ons doorgeven en ons design team gaat aan de slag. Van de dop tot het doosje kan alles naar wens worden gemaakt. 

100001
IZY Bottles verkocht aan klanten
32640000
Kilo CO2 vermeden in 2020
10000001
Verwachte donatie in schoon drinkwater in 2021

Voordelen van co-branding met IZY Bottles

Lage minimale order

IZY Bottles zijn al vanaf 30 stuks te personaliseren. Dit maakt het super toegankelijk!

Snelle productie tijd

Bij goedkeuring van de offerte, kunnen wij binnen 1 week de gepersonaliseerde IZY Bottles al leveren!

Gratis bezorging

Wij leveren de gepersonaliseerde IZY Bottles gratis op één adres. Er zijn dus geen extra onverwachte kosten.

Laat uw logo zien. Elke dag weer.

Een thermosfles is een gebruiksproduct. Dit betekent dat het logo op een gepersonaliseerde IZY Bottle elke dag door nieuwe mensen gezien wordt. Dat is dus elke dag reclame voor uw bedrijf!

Duurzaam. Dat is de norm!

IZY Bottles zijn ontzettend duurzaam. Buiten dat onze thermosflessen 100% CO2 neutraal zijn, doneren wij ook nog eens 1000x de inhoud van elke aankoop in schoon water aan projecten in derde wereldlanden. Voor een 500ML thermosfles wordt er dus 500L schoon water gedoneerd!

Het goedkoopst. Voor iedereen.

IZY Bottles is gegarandeerd de goedkoopste op de markt. En dat uiteraard, zonder in te leveren op kwaliteit. Wij zijn zelfs (gemiddeld) bijna 33% goedkoper dan soortgelijke thermosfles merken.  

Neem contact op