Gratis verzending vanaf €35,- | Wegens enorme drukte bij DPD kan het 1 dag langer duren

Events

 

Wanneer je een evenement gaat organiseren of je op een evenement staat en écht op wilt vallen, kies dan voor het personaliseren van IZY Bottles op uw evenement. De voordelen en het 4-stappen plan vindt u hier onder:

De duurzame optie

Door een eigen gepersonaliseerde IZY Bottle te maken, laat je niet alleen elke dag je logo zien. Je laat ook nog eens de 'groenste' kant van het bedrijf zien door de CO2-afdruk te verminderen en plastic flesjes tegen te gaan!

Brand recognition

IZY Bottles zijn daily-use products. Dit betekend dat wanneer uw logo op de fles staat, elke dag nieuwe mensen uw logo zullen zien. Dit is super voor de brand-recognition van uw bedrijf! 

Is een keertje wat anders

Want laten we eerlijk zijn.. het is ook wel een keertje klaar met het weggeven van pennen, powerbanks, en ander soort accessoires dat óf meteen de prullenbak in beland, óf na een paar dagen kapot is! Beiden erg milieu-vriendelijk.. #NOT!!

----------------------------------------
Neem contact met ons op! 
Ben je geïnteresseerd in onze diensten of heb je eerst nog even vragen? Geen probleem! Stuur gewoon even een mailtje naar jim@izybottles.com.

Bedankt!

Text columns with images

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.