Gratis verzending vanaf €35,- | Wegens enorme drukte bij DPD kan het 1 dag langer duren

Water voor iedereen

Wij bij IZY Bottles geloven dat iedereen meer water zou moeten drinken. Water is super gezond voor je, geeft je ontzettend veel energie en is ook nog eens top voor je huid

En wij geloven dat om iedereen te bereiken we ook betaalbaar moeten zijn voor iedereen. Dat is precies de reden dat wij er voor kiezen om een ontzettend uitgebreid assortiment tegen de beste prijs aan te bieden op de markt. 

In onze ogen, is dat de enige manier om iedereen meer water te laten drinken op onze manier; namelijk op een duurzame manier, met een experience, en met top design. 


banner
100001
IZY Bottles verkocht aan klanten
32640000
Kilo CO2 vermeden in 2020
10000001
Verwachte donatie aan schoon drinkwater in 2021

MILIEU VRIENDELIJK

IZY Bottles is/zijn om meerdere redenen ontzettend goed voor het milieu! Bijvoorbeeld omdat:

1

Doordat IZY Bottles zijn CO2 uitstoot compenseert met het terugplanten van bomen in Ethiopië, zijn onze producten 100% CO2 neutraal! 

Image

2

IZY Bottles doneert 1000x de inhoude van een verkochte fles in schoon drinkwater aan derdewereld landen. Voor een fles van 500ML, wordt dus 500L aan schoon drinkwater gedoneerd !

Image

3

Elke keer wanneer je je IZY Bottle opnieuw vult bespaar je 80 gram CO2 ten opzichte van een drankje uit een plastic flesje!

Wat is IZY Bottles

Het best geprijsd

Dat lees je goed! Het best geprijsd. En dit zijn wij niet zonder reden. Wij begrijpen dat als je voor iedereen beschikbaar wilt zijn, je ook voor iedereen betaalbaar moet zijn. Vandaar onze altijd lage prijzen! En uiteraard gaat dit niet ten koste van de kwaliteit. Onze kwaliteit is het hoogst mogelijk. Alleen zo, blijven je drankjes 24 uur koud en 12 uur warm, voor iedereen!

De duurzaamste

Wij zijn duurzaam, want wij zijn jong. Duurzaam is voor ons de standaard, en hier valt niet in te onderhandelen. Het is daarom dat wij twee prachtige initiatieven hebben opgezet om een extra steentje bij te dragen. Voor elke verkochte fles doneren wij 1000x de inhoud in water aan derdewereldlanden. Dit betekend dus dat wanneer je bijvoorbeeld een 500ML fles koopt, wij 500L water doneren! Maar ook zijn wij 100% CO2 neutraal. Dit doen wij door de uitgestoten CO2 te compenseren doormiddel van het terugplanten van bomen in Ethiopië.  

Voor ieder wat wils

Een andere manier om iedereen aan het water te helpen is om er voor te zorgen dat je een groot assortiment hebt. Dus dat hebben we gedaan! Man of vrouw, Jong of oud, nog op school, werkend, of aan het genieten van je vrije tijd; wij hebben er voor gezorgt dat er voor iedereen een favoriete IZY Bottle in de collectie zit. En deze collecties worden groter en groter!