Gratis verzending vanaf €25,- | Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Onze missie

Onze Missie

Het is IZY Bottles missie om het gebruik van single-use producten tegen te gaan en zo ons steentje bij te dragen aan de verbetering van het milieu.

Wij doen dit door herbruikbare producten aan te bieden welke zowel bij actieve activiteiten buiten de deur horen even als bij activiteiten binnen de deur of onderweg!

Laten we samen een verschil maken!

Over IZY Bottles

IZY Bottles doet er alles aan om samen met jullie een verschil te maken in de vermindering van het gebruik van slecht afbreekbare producten! Laat daarom je plastic flesjes staan en stap over op de herbruikbare thermosflessen van IZY Bottles. Zo kunnen we samen een verschil maken!

Milieu vriendelijk

Wanneer je een IZY Bottle aanschaft ben je op 3 verschillende manieren milieu vriendelijk!

1. Doordat IZY Bottles zijn CO2 uitstoot compenseert met het terugplanten van bomen in Ethiopië, zijn onze producten 100% CO2 neutraal!

2. Elke keer wanneer je je IZY Bottle opnieuw vult bespaar je 80 gram CO2 ten opzichte van een drankje uit een plastic flesje!

3. IZY Bottles heeft een eigen JustDiggit collectie waarvan 100% van de winst naar hun projecten gaat! Je steunt hun dus heel erg bij aankoop van een IZY X JDI fles!

De voordelen van een IZY Bottle!