Een warm koffietje voor in de auto, een ijskoud sapje voor op het warme strand, het kan allemaal met onze IZY thermosflessen. Jouw unieke thermosfles houdt drinken namelijk tot 24 uur koud en tot 12 uur warm. Maar wat is het geheim van onze IZY thermosflessen? In deze blog nemen we je mee in de werking van onze thermosflessen.

Hoe lang blijft een IZY thermosfles warm?

IZY thermosflessen zijn er voor volwassenen en voor de kinderen. Los van het unieke design van onze IZY thermosflessen, denk bijvoorbeeld aan onze exclusieve Van Gogh thermosflessen, maken we gebruik van de beste materialen en technologieën om jouw drankjes tot 12 uur warm en 24 uur koud te houden. Om de werking van de thermosfles optimaal te laten zijn maken we gebruik van:

 1. Een dubbele muurconstructie met vacuümisolatie:

Ons geheim van de IZY thermosfles begint met onze constructie. De flessen zijn namelijk voorzien van een dubbele wand van hoogwaardig roestvrij staal. Tussen deze wanden wordt de lucht geëvacueerd, waardoor een vacuüm ontstaat. Dit vacuüm minimaliseert warmteoverdracht en behoudt de gewenste temperatuur van je drankje, of het nu warm of koud is. Handig he!

 1. Een reflecterende stralingstechnologie:

IZY Bottles maken gebruik van geavanceerde reflecterende stralingstechnologie om warmteverlies te minimaliseren. Een dunne laag reflecterend materiaal aan de binnenkant van de fles weerkaatst de warmte terug naar de vloeistof, waardoor de inhoud langer warm of koud blijft. Wel zo lekker!

 1. De beste materialen met hart voor de natuur:

 Voor de productie van onze IZY Bottles maken wij alleen gebruik van de beste materialen. Zo zijn onze thermosflessen gemaakt van 100% roestvrij staal en 100% lekvrij. Wij hebben hart voor de natuur en streven er daarom ook naar om 100% CO2 neutraal te zijn. Zo zorgen wij er voor dat:

 • Elke geproduceerde thermosfles 100% gecompenseerd wordt door bomen te planten in Ethiopië;
 • Voor elke verkochte IZY 1000x de inhoud van deze IZY in schoon drinkwater aan de waterprojecten van Made Blue doneren;
 • Met elke verkochte IZY er gemiddeld 150 plastic flesjes per jaar minder gebruikt hoeven te worden.

Ook jij draagt met jouw IZY thermosfles dus bij aan een betere natuur!

IZY's inspanningen voor een beter milieu

 

Tips voor optimaal gebruik jouw IZY thermosfles

Haal de maximale prestaties uit jouw IZY thermosfles door gebruik te maken van onderstaande tips:

 1. Voor gebruik:
 • Zorg ervoor dat je jouw IZY schoon hebt gemaakt. Zo weet je zeker dat je niks meer van de vorige consumptie door je huidige consumptie gaat proeven;
 • Verwarm je fles voor met heet water (voor warme dranken) of koel je fles met koud water (voor koude dranken). Dit optimaliseert de prestaties van de isolatie.
 1. Tijdens gebruik:
 • Laat altijd wat ruimte over in de thermosfles, zodat de luchtdichte afdichting optimaal kan functioneren en de isolatie niet wordt verstoord;
 • Doe na elke slok de dop op je IZY. Hierdoor blijft de isolatie optimaal;
 • Leg bij koude inhoud de fles zo min mogelijk in de zon.

IZY Thermosflessen: Een isolerend meesterwerk

In een wereld waarin mobiliteit en genieten van je favoriete drankjes hand in hand gaan, bieden IZY thermosflessen een betrouwbare en milieubewuste oplossing. Door innovatieve isolatietechnologieën te combineren met stijlvol design, behouden IZY thermosflessen de perfecte temperatuur van je drankje, waar je ook bent. Dus, de volgende keer dat je onderweg bent en van een warme of koude slok wilt genieten, vertrouw jij op je eigen IZY thermosfles.

 

12 abril 2024 — Jim Woerdman