Green gifting

Laat je bedrijf van zijn/haar groenste kant zien! Elke IZY Bottle die je cadeau doet is 100% CO2 neutraal, gaat 150 plastic flesjes per jaar tegen én wij doneren 500L per fles aan schoon drinkwater vanuit jullie naam!

Gepersonaliseerde IZY Bottles

Maak van elke hydratatiemoment een persoonlijke ervaring met je eigen unieke IZY Bottle. Duurzaam, stijlvol en precies zoals jij het wilt - het perfecte cadeau voor jezelf of een dierbare, dat elke slok speciaal maakt.

Gepersonaliseerde IZY Mugs

Met gepersonaliseerde IZY Mugs creëer je niet alleen je unieke stijl, maar geniet je ook van jouw favoriete drankjes op een duurzame manier. Het perfecte cadeau voor jezelf of een geliefde.

Zij waren je al voor

Wij hebben al ontzettend veel klanten mogen helpen met een gepersonaliseerde IZY Bottle. Zie hier een greep uit wat wij al hebben mogen doen.

Adidas x Intersport

Adidas en Intersport hebben de handen ineen geslagen om de jeugd weer meer naar buiten te krijgen. Dit willen ze stimuleren door een thermosfles cadeau te doen bij elk paar verkochte voetbalschoenen. En die mochten wij ontwikkelen!

Pleunie Events & More

In samenwerking met Pleunie van ‘Pleunie Events & More’ hebben we al meerdere te gekke thermosflessen ontwikkeld voor haar evenenemten. Én er gaan er nog velen volgen!