Onze missie

Waar we het voor doen

Water voor iedereen

Wij bij IZY Bottles geloven dat iedereen meer water zou moeten drinken. Water is super gezond voor je, geeft je ontzettend veel energie en is ook nog eens top voor je huid

En wij geloven dat om iedereen te bereiken we ook betaalbaar moeten zijn voor iedereen. Dat is precies de reden dat wij er voor kiezen om een ontzettend uitgebreid assortiment tegen de beste prijs aan te bieden op de markt. 

In onze ogen, is dat de enige manier om iedereen meer water te laten drinken op onze manier; namelijk op een duurzame manier, met een experience, en met top design. 

IZY Bottles verkocht aan klanten

Wij hebben al meer dan 100.000 IZY Bottles verkocht aan klanten! Dat betekend dat alleen hier aan al elk jaar 15.000.000 plastic flesjes worden vermeden.

Kilo CO2 vermeden in 2020

Al de IZY Bottles klanten hebben in het jaar 2020 meer dan 32.000.000 kilo CO2 vermeden door een IZY Bottle te gebruiken.

Verwachte donatie in schoon drinkwater in 2021 in liters

In 2021 verwachten wij meer dan 10.000.000 liter schoon drinkwater te doneren aan de projecten van Made Blue.

Hoe bereiken wij ons doel

Wij zijn de duurzaamste

Wij zijn duurzaam, want wij zijn jong. Duurzaam is voor ons de standaard, en hier valt niet in te onderhandelen. Het is daarom dat wij twee prachtige initiatieven hebben opgezet om een extra steentje bij te dragen.

Voor elke verkochte fles doneren wij 1000x de inhoud in water aan derdewereldlanden. Dit betekend dus dat wanneer je bijvoorbeeld een 500ML fles koopt, wij 500L water doneren!

Maar ook zijn wij 100% CO2 neutraal. Dit doen wij door de uitgestoten CO2 te compenseren doormiddel van het terugplanten van bomen in Ethiopië.  

Wij zijn het best geprijsd

Dat lees je goed! Het best geprijsd. En dit zijn wij niet zonder reden. Wij begrijpen dat als je voor iedereen beschikbaar wilt zijn, je ook voor iedereen betaalbaar moet zijn. Vandaar onze altijd lage prijzen! En uiteraard gaat dit niet ten koste van de kwaliteit. Onze kwaliteit is het hoogst mogelijk. Alleen zo, blijven je drankjes 24 uur koud en 12 uur warm, voor iedereen!

Wij hebben voor ieder wat wils

Een andere manier om iedereen aan het water te helpen is om er voor te zorgen dat je een groot assortiment hebt. Dus dat hebben we gedaan! Man of vrouw, Jong of oud, nog op school, werkend, of aan het genieten van je vrije tijd; wij hebben er voor gezorgt dat er voor iedereen een favoriete IZY Bottle in de collectie zit. En deze collecties worden groter en groter!