Gratis verzending vanaf €35,- | Wegens enorme drukte bij DPD kan het 1 dag langer duren

Word een IZY Bottles

Re-seller

Waarom kies je voor IZY Bottles?

De scherpste prijzen. En marges.

IZY Bottles is gegarandeerd de goedkoopste op de markt in zijn soort. En dat uiteraard, zonder in te leveren in kwaliteit. Wij zijn zelfs (gemiddeld) zo een 33% goedkoper dan soortgelijke thermosfles merken.  En daarnaast geven wij een uitzonderlijke marge.

Duurzaam. Dat is de norm!

IZY Bottles zijn ontzettend duurzaam. Buiten dat onze thermosflessen 100% CO2 neutraal zijn, doneren wij ook nog eens 1000x de inhoud van elke aankoop in schoon water aan projecten in derde wereldlanden. Voor een 500ML thermosfles wordt er dus 500L schoon water gedoneerd! U gaat dus ontzettend duurzame producten verkopen. 

Voor ieder wat wils. Groot en klein. 

Onze missie is iedereen aan het water helpen, en dan moet iedereen wel een favoriete IZY kunnen kiezen. Dus daar hebben we voor gezorgt! Man of vrouw, Jong of oud, nog op school, werkend, of aan het genieten van je vrije tijd; wij hebben er voor gezorgt dat er voor iedereen een favoriete IZY Bottle in de collectie zit. En deze collectie wordt groter en groter! 

Wat beloven wij?

Verzending binnen 1-3 dagen

Lage minimum order waarde

De scherpste prijzen. En marges.

Groot assortiment. En elke maand groter.

Bekijk onze catalogus

Bekijk hier onze 2021 catalogus. Hierin is ons gehele assortiment te vinden, inclusief de bijbehorende verkoopprijzen, ean codes en artikel nummers. 
<a href="https://www.flipsnack.com/izybottles/izy-catalogus-digitaal-spreads.html"</a>

Neem contact op