IZY x Van Gogh Museum

De IZY x Van Gogh Museum samenwerking is een viering van kunst en duurzaamheid, verpakt in een reeks unieke thermosflessen en thermos mugs.

Deze speciale collectie, geïnspireerd door de onvergetelijke werken van Vincent van Gogh, brengt een artistieke flair naar alledaagse drinkwaren. Met elke aankoop van een fles uit deze collectie draagt IZY bij aan zowel de instandhouding van Van Gogh's erfgoed als aan milieubeschermingsprojecten, zoals het planten van bomen en het doneren van schoon drinkwater.

Dit alles in samenwerking met het prachtige Van Gogh Museum in Amsterdam.

Officiële samenwerking

De samenwerking tussen IZY en het Van Gogh Museum is een fantastische mix van kunst en dagelijks gemak. Het is geweldig om een stukje Van Gogh's kunst in je handen te houden terwijl je geniet van je favoriete drankje, een dagelijkse herinnering aan de schoonheid van kunst.

Bovendien draagt deze samenwerking bij aan duurzaamheid, wat het de juiste keuze maakt.

Versterken van de ervaring

De IZY x Van Gogh Museum producten zijn allemaal terug te vinden in de Van Gogh Museum Store. Het aanbieden van deze producten aan de bezoekers versterkt de ervaring, en doet ze nog jaren denken aan hun bezoek.

50 jarig Jubileum

Voor het 50 jarige jubileum van het Van Gogh Museum zijn wij gevraagd om een speciale collectie producten te ontwikkelen.

Zo hebben wij een thermosfles en thermosmug ontworpen waarin bloemen van veel van zijn eerdere kunstwerken terug te vinden zijn.

Is dit ook wat voor jullie?

Neem contact met ons op

Ontwerp je IZY