Partnerships

Bij IZY focussen we ons op het aangaan van unieke partnerschappen door licenties te verwerven van diverse merken, musea en clubs. Dit stelt ons in staat om speciale thermosproducten te ontwikkelen voor onze klanten in heel Europa. We zijn ook toegewijd aan duurzaamheid: voor elke verkochte fles doneren we het duizendvoud van de capaciteit aan schoon drinkwater en compenseren we onze CO2-uitstoot door bomen te planten.

Nederland (Museum)

IZY x Van Gogh Museum

In onze unieke samenwerking met het Van Gogh Museum hebben we bij IZY een exclusieve lijn thermosflessen en thermos mugs ontwikkeld, geïnspireerd door de iconische kunst van Vincent van Gogh.

Deze flessen combineren dagelijkse functionaliteit met een eerbetoon aan Van Gogh's meesterwerken, waardoor kunst en praktisch gebruik hand in hand gaan. Elke verkochte fles uit deze collectie ondersteunt ons engagement om schoon drinkwater te doneren, waardoor klanten zowel de schoonheid van kunst kunnen waarderen als een positieve impact op het milieu kunnen maken.

Verenigd Koninkrijk (Museum)

IZY x British Museum

In onze samenwerking met het British Museum heeft IZY twee unieke thermosflessen gecreëerd, geïnspireerd door de rijke geschiedenis en kunstwerken van het museum. Deze speciaal ontworpen flessen vormen een perfecte samensmelting van cultuur en functionaliteit, waarmee kunstliefhebbers hun waardering voor erfgoed kunnen uitdrukken.

Net als bij al onze producten, steunt elke verkochte fles van de British Museum-collectie ons initiatief om schoon drinkwater te doneren, wat onze toewijding aan maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid onderstreept.

Nederland (Voetbal)

IZY x KNVB

Bij IZY zijn we trots op onze samenwerking met de KNVB, waarmee we een exclusieve lijn van thermosflessen hebben gelanceerd. Deze speciale editie flessen, geïnspireerd door de passie en kleuren van het Nederlandse voetbal, versterken de band tussen sportfans en duurzaamheid.

Daarnaast kan elke fan zijn of haar thermosfles bestickeren met zijn of haar eigen naam & nummer, of die van een favoriete speler!

Nederland (Merk)

IZY x Heinen Delfts Blauw

Onze samenwerking met Heinen Delfts Blauw brengt het beste van Nederland samen in onze IZY thermosflessen. Elke fles uit deze collectie straalt die typisch Nederlandse charme uit, met authentieke Delfts blauwe ontwerpen die onze liefde voor Nederlandse tradities weerspiegelen. Het is de perfecte mix van onze nationale trots en dagelijkse bruikbaarheid.

En weet je wat nog mooier is? Voor elke verkochte fles zetten we ons in om schoon drinkwater te doneren. Zo draag je met een IZY x Heinen Delfts Blauw fles niet alleen een stukje van ons mooie Nederland bij je, maar help je ook mee aan een betere wereld!

Nederland (Merk)

IZY x Pip Studio

Onze samenwerking met Pip Studio is echt iets bijzonders. Samen hebben we superleuke thermosflessen gemaakt, allemaal versierd met de vrolijke en unieke designs van Pip Studio. Ze zijn niet alleen mooi om te zien, maar helpen ook nog eens mee aan een goed doel: voor elke verkochte fles doneren we schoon drinkwater. Zo maakt elke IZY x Pip Studio fles je dag niet alleen kleurrijker, maar helpt ook de wereld een beetje beter te maken!

Portugal (Voetbal)

IZY x Federação Portuguesa de Futebol

Onze samenwerking met de Federação Portuguesa de Futebol (FPF) is echt iets om enthousiast over te zijn, vooral voor de supporters van Portugal! We hebben samen IZY thermosflessen gecreëerd, helemaal in de stijl en kleuren van het Portugese voetbalteam.

Deze flessen zijn perfect voor fans die hun team willen steunen, of ze nu onderweg zijn naar een wedstrijd of gewoon hun dagelijkse koffie of thee willen meenemen.

En het mooiste? Bij elke verkochte fles uit de FPF-collectie dragen we bij aan ons doel om schoon drinkwater te doneren. Dus elke keer dat een fan een IZY x FPF fles gebruikt, tonen ze niet alleen hun trots voor het Portugese team, maar helpen ze ook de wereld een beetje beter te maken!

Nederland (Merk)

IZY x Princess

Onze nieuwste samenwerking met Princess is echt iets om enthousiast over te zijn! Samen hebben we een speciale IZY thermosmok ontwikkeld, perfect voor iedereen die onderweg wil genieten van hun favoriete warme of koude drankjes. Deze mok, met een stijlvol en gebruiksvriendelijk design, reflecteert de kwaliteit en innovatie waar Princess om bekend staat. Het is een geweldige toevoeging voor iedereen die zowel praktisch gemak als stijl op prijs stelt.

En natuurlijk, voor elke verkochte IZY x Princess thermosmok, zetten we onze traditie voort om schoon drinkwater te doneren. Met een IZY x Princess mok in de hand, draag je bij aan een duurzamere wereld terwijl je stijlvol onderweg bent!

Nederland (Museum)

IZY x Mauritshuis

Onze samenwerking met het Mauritshuis rond het iconische 'Meisje met de Parel' van Vermeer is een mix van kunst en innovatie. We creëerden samen een IZY thermosfles met een prachtige weergave van dit meesterwerk, perfect voor kunstliefhebbers en onze klanten.

Deze bijzondere fles is niet alleen een dagelijkse ode aan de Nederlandse kunst, maar ondersteunt ook ons doel om schoon drinkwater te doneren, waardoor elke aankoop zowel kunstzinnig als maatschappelijk waardevol is.

Nederland (Bedrijf)

IZY x Renewi

We zijn super enthousiast over onze samenwerking met Renewi, waarbij we voor het hele personeel van Renewi een speciale IZY x Renewi thermosfles hebben gecreëerd.

Deze flessen, ontworpen in de kenmerkende stijl en kleuren van Renewi, zijn niet alleen een praktisch geschenk voor de medewerkers, maar tonen ook onze waardering voor hun harde werk en toewijding. Het is een geweldige manier om het team te verenigen en tegelijkertijd onze gezamenlijke inzet voor duurzaamheid en milieu te benadrukken.

Elke fles draagt bij aan ons doel om schoon drinkwater te doneren, waardoor dit project niet alleen waardevol is voor Renewi-medewerkers, maar ook een positieve impact heeft op de bredere gemeenschap.

Italië (Kunstenaar)

IZY x Jack Ottanio

Onze samenwerking met de Italiaanse kunstenaar Jack Ottanio is een echte toevoeging aan de IZY-collectie. Samen hebben we een thermosfles ontwikkeld, met een uniek ontwerpen geïnspireerd door Jack's levendige en kleurrijke kunststijl. Deze flessen brengen een stukje Italiaanse flair en creativiteit in het dagelijks leven, perfect voor liefhebbers van kunst en design.

En zoals altijd, met elke verkochte Jack Ottanio fles dragen we bij aan ons project voor schoon drinkwater, waardoor deze artistieke samenwerking niet alleen een culturele, maar ook een maatschappelijke impact heeft.

Verenigde Staten (Kunstenaar)

IZY x Lucia Heffernan

Onze samenwerking met de Amerikaanse kunstenares Lucia Heffernan is een frisse en leuke toevoeging aan onze IZY collectie. We hebben samen een thermosfles ontworpen, sierlijk versierd met een van Lucia's kenmerkende en humoristische dierenschilderijen.

Deze flessen, die een stukje Amerikaanse kunst en plezier in het dagelijks leven brengen, zijn ideaal voor iedereen die houdt van een unieke en vrolijke draai aan hun dag. En het beste is dat we met elke verkochte Lucia Heffernan fles ons doel steunen om schoon drinkwater te doneren, waardoor deze internationale samenwerking zowel creatief als maatschappelijk waardevol is.

Verenigde Staten (serie)

IZY x Paw Patrol

Onze samenwerking met Paw Patrol voor onze kinder thermosflessen is echt een hit! We hebben samen superleuke en kleurrijke flessen gemaakt, elk met de favoriete Paw Patrol-personages van de kids.

Deze flessen zijn perfect voor kleine avonturiers die hun helden altijd bij zich willen hebben, of ze nu naar school gaan of buitenspelen.

En natuurlijk, met elke verkochte Paw Patrol-fles zetten we ons in om schoon drinkwater te doneren. Zo wordt elk drankje uit een IZY x Paw Patrol fles niet alleen een vrolijk moment voor de kids, maar helpen ze ook mee aan een betere wereld!