IZY x The British Museum

De IZY Bottles samenwerking met het British Museum brengt een unieke fusie van kunst, geschiedenis en duurzaamheid.

Met de IZY x Rosetta Stone en IZY x The Great Wave thermosflessen worden twee iconische kunstwerken uit de collectie van het museum op een innovatieve manier tot leven gebracht. Deze flessen zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging aan de dagelijkse routine, maar dragen ook bij aan milieubehoud, aangezien IZY voor elke verkochte fles een boom plant en schoon drinkwater doneert.

De samenwerking biedt een unieke kans om een stukje wereldgeschiedenis in handen te hebben, terwijl men bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Deze collectie is een prachtig voorbeeld van hoe cultureel erfgoed en moderne duurzaamheidsdoelen samen kunnen gaan.

Officiële samenwerking

Als officiële samenwerking tussen IZY Bottles en het British Museum, biedt deze collectie de unieke kans om authentieke kunst en geschiedenis te integreren in een dagelijks gebruiksvoorwerp.

Deze partnerschap garandeert niet alleen de echtheid en kwaliteit van de producten, maar bevordert ook cultureel bewustzijn en duurzaamheid op een globaal platform.

Versterken van de ervaring

De IZY Bottles samenwerking met het British Museum verrijkt de ervaring van museumbezoekers door hen de mogelijkheid te bieden een tastbaar en functioneel aandenken mee naar huis te nemen, geïnspireerd door de iconische collecties van het museum.

Dit initiatief versterkt de connectie met de tentoongestelde kunst en cultuur, waardoor de herinnering aan het museumbezoek levend blijft in het dagelijks leven.

Rosetta Stone

De IZY Bottles x Rosetta Stone is een prachtige fusie van historische betekenis en moderne functionaliteit. Deze unieke thermosfles, geïnspireerd door het beroemde Rosetta Stone artefact, is een eerbetoon aan de sleutel tot het ontcijferen van Egyptische hiërogliefen. Het design van de fles weerspiegelt de intrigerende esthetiek van de steen, met zijn inscripties subtiel verwerkt in het ontwerp. Deze samenwerking brengt een stukje van de oude wereld in de hedendaagse context, perfect voor geschiedenisliefhebbers en avontuurlijke geesten.

The Great Wave

De IZY Bottles x The Great Wave samenwerking brengt een van de meest iconische kunstwerken, "The Great Wave off Kanagawa" van Hokusai, tot leven in een uniek en praktisch gebruiksvoorwerp.

Het levendige en dynamische ontwerp van de golf op de fles is niet alleen een visueel genot, maar ook een gesprekstarter, die de schoonheid van traditionele Japanse kunst viert. Dit product symboliseert de harmonieuze samensmelting van historische kunst en moderne functionaliteit, ideaal voor iedereen die zijn waardering voor klassieke kunst wil tonen op een subtiele en stijlvolle manier.

Is dit ook wat voor jullie?

Neem contact met ons op

Ontwerp je IZY