Gratis verzending vanaf €35,- | Wegens enorme drukte bij DPD kan het 1 dag langer duren

FAQ

Algemeen

Waar zijn de IZY Bottles van gemaakt?

IZY Bottles zijn gemaakt van hoogwaardig 304 roestvrijstaal. Ze zijn BPA-vrij gemaakt en zijn daarom perfect voor dagelijks gebruik. Stap daarom nu over op herbruikbare waterflessen in plaats van eenmalige plastic waterflessen te gebruiken.  

Waar en wanneer kan ik mijn IZY Bottles gebruiken?  

Wanneer? Simpel, altijd! Naar werk, op de camping, tijdens het sporten of een dagje naar het strand. Het maakt niet uit waar, een IZY Bottle kan je altijd gebruiken. Je drankjes blijven door de dubbelwandige thermoslaag 24 uur koud en 12 uur lang warm. 

TIP: wil je je fles extra lang warm/koud houden? Vul hem dan eerst voor een minuutje met kokend/ijskoud water, schenk dit er dan uit, en vul hem daarna met het desgewenste drankje.

Waar worden de IZY Bottles gemaakt?  

De IZY Bottles worden gedesigned in Amsterdam. Elke dag proberen wij met alle liefde weer met nieuwe ideeën te komen voor vernieuwingen in ons assortiment. Wanneer wij er allemaal over eens zijn dat we weer een prachtig design bedacht hebben, worden de IZY Bottles in onze fabriek in China op een zorgvuldige wijze geproduceerd.  

Waarom zijn IZY Bottles zo duurzaam?  

Niet alleen worden de IZY Bottles met milieu vriendelijk materiaal gemaakt. De IZY Bottles zijn ook nog is extra duurzaam omdat je door het gebruik van een herbruikbare fles je de plastic flesjes laat staan! Waarom dit belangrijk is? Lees het hier!  

Kan mijn IZY Bottle mee het vliegtuig in?  

Al de IZY Bottles zijn luchthaven- en reisvriendelijk. Vergeet alleen niet even om hem leeg te maken, want vloeibare middelen mogen er niet in zitten. Fijne reis! 

Wat zijn de afmetingen van een IZY Bottle? 

De IZY Bottles komen in drie verschillende maten en afmetingen; 

 - 350 ml (255 gram) = 7 cm x 7 cm x 23 cm 

 -500 ml (300 gram) = 7 cm x 7 cm x 27 cm 

 - 750 ml (420 gram) = 7.5 cm x 7.5 cm x 31 cm

Zorg & Onderhoud

Hoe maak ik mijn IZY Bottle schoon?  

Het wordt aangeraden om de IZY Bottles regelmatig met warm water schoon te maken. Zeep kan hier bij helpen, maar spoel de IZY Bottle dan wel heel goed af. Na gebruik is het verstandig om de IZY Bottle met de dop er af lekker door te laten luchten totdat de fles weer gebruikt wordt. IZY Bottles zijn NIET vaatwasmachinebestendig!  

Kunnen de IZY Bottles in de diepvries?  

Het wordt erg afgeraden om de IZY Bottles in de diepvries of koelkast te plaatsen. IZY Bottles houdt je drinken al 24 uur lang koud en door de dubbelwandige thermoslaag zal een diepvriezer of koelkast de inhoud van de IZY Bottle niet kouder maken. Ook kan de IZY Bottle beschadigd raken door een diepvries of koelkast.

Kunnen de IZY Bottles in de magnetron?  

Het wordt ten strengste afgeraden om de IZY Bottles in de magnetron te doen. Het zal de IZY Bottle beschadigen en door de dubbelwandige thermoslaag blijft je drinken niet alleen al 12 uur warm, maar zal het drinken ook niet warmer worden door het gebruik van een magnetron.  

Wat voor drankjes kan ik allemaal in mijn IZY Bottle doen?  

Eigenlijk kan je elk drankje in je IZY Bottle doen! Koolzuurhoudende drankjes als cola/spa rood/fanta, alcoholische drankjes als wijn/bier/cocktail, maar ook drankjes als thee/koffie/melk zijn geen enkel probleem! #IZYforEVERYTHING

Garanties en retouren

Wat is de garantie op een IZY Bottle?  

Omdat wij zo erg vertrouwen in de kwaliteit van de IZY Bottles, geven wij een levenslange garantie! Het enige wat je hoeft te doen is even je bewijs van aankoop te sturen naar support@izybottles.com en ons te vertellen wat er is gebeurd dat u de garantie nodig heeft. Voor meer informatie over de garantie, lees dan even door op de volgende pagina.  

Wat is IZY’s retour beleid? 

Als je een IZY Bottle via www.izybottles.com hebt gekocht en hem terug wilt sturen, kan dit binnen 30 dagen na aankoop. De terug gestuurde producten moeten in originele en ongebruikte staat zijn. Om een retour in werking te zetten, stuur dan eerst even een mailtje naar support@izybottles.com. Na overleg en acceptatie van retour, kun je het pakketje in originele verpakking sturen naar: 

 IZY Bottles, Markt 9, 2801JG, Gouda.

Zorg er voor dat het pakketje je order nummer en reden van retour bevat. Voor IZY Bottles die niet rechtstreeks via www.izybottles.com zijn gekocht gaan de retouren via de winkel waar de aankoop gedaan is.

Binnenlandse verzending

Hoe veel kost de verzending binnen Nederland?  

Verzending binnen Nederland kost voor een order onder de €35 euro €4,99 verzendkosten. Bij een order boven de €35 euro zijn de verzendkosten gratis!  

Binnen hoe lang heb ik mijn pakketje in huis?  

Bij bestellingen die vóór 16:00 uur op werkdagen zijn geplaatst, wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Wanneer het na 16:00 uur is, zal het pakketje de volgende dag de post op gaan. Over het algemeen heb je het pakketje de volgende dag dan al in huis! (In 99% van de gevallen is dit zo, echter hebben wij dit niet in de hand.)  

Welke verzendmethode gebruikt IZY Bottles?  

Wij maken enkel en alleen gebruik van DPD. DPD maakt gebruik van 100% Co2 neutrale bezorging, en dat vinden wij perfect bij de waarden van IZY Bottles passen.